Piata Muzeului, Cluj-Napoca

Evenimente si obiective turistice in Cluj

Avand cativa prieteni care planuiesc o escapada in Cluj si pregatindu-le un mic program, ne-am gandit sa vi-l prezentam si voua. Cine stie, poate in week-end va hotarati sa dati o fuga in inima Ardealului!

In ordinea cronologica, vor avea loc:

19 ianuarie 2011 – Doua documentare in regia lui Robert Lakatos la Cluj Movie Nights, incepand de la ora 20, in Gambrinus Pub (tot aici ruleaza documentare in fiecare miercuri :)). Aici mai multe informatii despre Cluj Movie Nights.

20 ianuarie 2011 – Vasile Mardare la “Joia de folk sub felinare”, incepand de la ora 21,  in Irish & Music Pub

21 ianuarie 2011 – Concert Luna Amara, incepand de la ora 21, tot  in Irish Music Pub

24 ianuarie 2011 – Proiectie de film francez in regia lui Radu Mihaileanu, incepand de la ora 18.30, in La Galerie. Proiectul este sustinut de Centrul Cultural Francez Cluj-Napoca. Mai multe informatii aici.

24 ianuarie 2011 – dupa ce ati urmarit filmul puteti merge la un concert punk al elvetienilor de la Never Built Ruins, incepand de la ora 21, in La Gazette

Puteti merge seara la teatru, intrucat a inceput stagiunea la Teatrul National din Cluj. Aici gasiti programul. De asemenea, nu ratati expozitiile temporare sau permanente de la Muzeul de Istorie sau Muzeul Emil Racovita, vizitati Cetatuia si Casa Matei Corvin, admirati catedralele impunatoare si plimbati-va cat mai multe pe stradute. Clujul este un oras foarte frumos si extrem de bogat in obiective turistice. Veti avea ce fotografia si arata prietenilor!

Si, ca sa va descurcati mai usor, iata harta orasului, realizata de noi, pe care o puteti descarca gratuit de aici.

Harta Cluj Napoca

Distractie placuta si vacanta frumoasa la Cluj!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *