Eveniment la Targul International de Turism din Bucuresti

In urma invitatie primite de la partenerii nostri strategici, am fost ieri la lansarea primei televiziuni dedicata calatoriilor, din Romania, pe numele ei Travel Mix. Evenimentul a fost prezidat de catre Corina Martin – Presedinte ANAT, Paul Marasoiu – Directorul Directiei Generale Turistice, Virgiliu Dumitrascu – Vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania si Laurenţiu Megelea in calitate de director general Travel Mix, care a fost felicitat pentru initiativa pe care a avut-o, de a pune bazele unui proiect de promovare a turismului romanesc. Cei patru au taiat pangliga de inaugurare a televiziunii Travel Mix.

Am gasit foarte important de mentionat grila de programe si posibilitatea de receptie a postului Travel Mix, asa ca iata:

“Postul Travel Mix promite să devină un prieten de suflet, o  televiziune cu tematică foarte diversificată:  de la oraşele lumii, capitale europene, ghid de calatorie, destinaţii de lux, croaziere, destinaţii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar&pub, parcuri de distracţie, travel shopping, business travel, plaje de vis, pârtii de ski, trasee turistice, agenţii de turism, last minute, sporturi de vacanţă, locuri si oameni, jurnalist de ocazie, pescar în România, descoperă România, balneo turism, agro turism, muzee sub lupă, istorie şi tradiţii, lăcaşuri de cult, rezervaţii naturale, comorile din adâncuri, secretele naturii şi pâna la o serie de emisiuni gastronomice care prezintă reţete, secrete şi arome din întreaga lume.

Postul de televiziune Travel Mix este liber la recepţie (FTA) și se poate recepţiona și de abonaţii Focus Sat și Digi TV printr-o simplă operaţiune de scanare a receptoarelor tv. Coordonatele de recepţie sunt: SATELIT: Thor 6, Transponder: 11977 MHz, SR: 28000, FEC: 7/8, Polarizare: H.

Televiziunea Travel Mix va fi preluată în viitor și de reţelele de cablu UPC, Digi TV, Next Gen, Ines, etc. Travel Mix se poate recepţiona în condiţii foarte bune în toată Europa.” citat din comunicatul de presa ulterior lansarii.

Ni se pare un proiect interesant, care, cu siguranta va capta atentia multor telespectatori… poate ca unii vor deschide televizorul special pentru emisiunile Travel Mix, dorind sa evadeze din cotidian, chiar in propria lor locuinta. Asa incat le uram succes si ii vom sprijini in demersul lor de promovare si informare turistica asupra atractiilor din Romania, prin intermediul proiectului i-Tour.

Iata si cateva imagini de la evenimentul de lansare, dar si de la standul Romaniei si cel al FAPT, asa cum se gasesc ele la Targul International de Turism, care are loc in perioada 17 – 20 martie, la Palatul Parlamentului.

[slideshow]

Echipa i-Tour

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *