cursa trasnitilor 2012 poiana brasov partia bradul

Cursa Trasnitilor 2012 Poiana Brasov

Pe 25 februarie 2012 veti avea ocazia sa participati la un eveniment provocator: cea de-a 9-a editie (a 5-a de iarna) a Cursei Trasnitilor!

cursa trasnitilor 2012 poiana brasov partia bradulCursa Trasnitilor este, nu probabil – ci cu siguranta!, cel mai simpatic eveniment de strangere de fonduri organizat in Romania si consta – la editia de iarna – intr-o cursa cu sanii  confectionate de participanti chiar pe partia Bradul din Poiana Brasov. Vom aprecia la participanti reusita de a ajunge la linia de sosire, imaginatia si iscusinta cu care si-au construit saniile!

Sambata, 25 Februarie 2012, incepand cu ora 18.00 veti putea putea participa la o multitudine de concursuri trasnite, bucura de muzica buna, show-uri spectaculoase si bucate alese iar elementul central al acestei zile trasnite il constituie, bineinteles, Cursa Trasnitilor – concursul de coborare cu sanii trasnite pe Partia Bradul din Poiana Brasov, care va avea loc.

Iata si harta partiilor de schi din Poiana Brasov, realizata de echipa i-Tour:

Harta partii schi Poiana Brasov

Ca o surpriza, anul acesta va exista pregatit pentru cei care nu au avut timp sa-si contruiasca o sanie un Cort al Trasnitilor in care, cu ajutorul sponsorului bauMax, va veti putea confectiona pe loc o sanie trasnita!

Prima editie a Cursei Trasnitilor a avut loc in 23 Februarie 2008, pe partia Slalom din Poiana Brasov. O mana de oameni inimosi s-au intrecut in imaginatie si voie buna! Din acel moment si pana acum au fost organizate in fiecare an cate 2 editii – una de iarna si una de vara – si cu ajutorul vostru evenimentul a crescut de la 50-100 de oameni, atat cat au fost la prima editie, la zeci de echipe participante si mii de spectatori!

Pentru a te inscrie in cursa click aici.

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

2 Comments

  1. anonim Reply

    De cand e harta asta s-au mai facut 2 telescaune si diverse legaturi intre partii de nici nu mai stii pe unde mergi. Chiar e buna o harta.
    M-as bucura daca ati pune o harta actualizata pentru Poiana Brasov.

    1. i-Tour Blog Post author Reply

      Hartile i-Tour sunt actualizate anual. la momentul modificarilor pe teren probabil ca nu exista o comunicare oficiala asupra lor, pentru a o putea include in harta. Cu prima ocazie vom publica si harta partiilor din Poiana Brasov actualizata. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *