Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu, ediţia II, 23 februarie 2013

Consulatul Austriei la Sibiu organizează în data de 23 Februarie 2013 cea de-a doua ediţie a “Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu – Liqui Moly”, care va avea loc pe pârtia de la Arena Platoş din Paltiniș-Sibiu şi este o competiţie pentru amatori.

Receptivitatea celor ce iubesc și practică acest sport este demonstrata de numărul mare de solicitări de participare la Cupa de Ski, trimise până acum pe adresa organizatorului. Concurenții ce se vor prezenta la linia de start în 23 Februarie vin de pe întreg teritoriul țării, nu doar din Sibiu sau din împrejurimile acestuia. Mai multe informații găsiți aici.

Chiar dacă perioada de înscrieri s-a încheiat, oricine doreşte să ia parte, ca spectator, la competiţie este aşteptat sâmbătă, 23 februarie la Arena Platoş. De asemenea, trebuie să ştiţi că pârtiile de schi pe care nu se desfăşoară concursul sunt deschise pentru programul normal de schi. Harta pârtiilor de la Arena Platoş poate fi descărcată gratuit de pe site-ul www.i-tour.ro, sau direct de aici.

Scopul competiției este de a promova atât valorile sociale și culturale ale Sibiului, cât si activitățile sportive, în special practicarea schiului în judeţele din circumscripţia Consulatului Austriei la Sibiu – Sibiu, Alba, Brasov, Mureș, Harghita, Covasna.

Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific – Domnul Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economică, se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Distracţie plăcută la Arena Platoş,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *