Concurs de fotografie în cadrul proiectului „Promovarea turistică a Zonei Ostrov-Adamclisi”

În perioada 5 – 12 noiembrie se desfăşoară concursul de fotografie în cadrul proiectului „Promovarea turistică a Zonei Ostrov-Adamclisi”, ce are ca scop selectarea a 20 de fotografii, utilizate pentru promovare zonei Ostrov – Adamclisi. Fotografiile câştigătoare vor fi expuse în județele Constanța și Tulcea, precum și pe Valea Prahovei, în acţiuni de promovare şi informare asupra obiectivelor turistice de pe traseele Constanţa – Ostrov – Adamclisi şi Mangalia – Ostrov – Adamclisi.

Fotografiile propuse deja în cadrul proiectului şi al concursului pot fi găsite pe pagina oficială, http://www.traseeostrovadamclisi.ro/Concurs-7/. Acestea sunt grupate în trei categorii: ecoturism, turism cultural şi turism religios, iar votarea se face pe baza acordării unui punctaj de 1 la 5, unde 5 steluţe reprezintă nota maximă. Acelaşi utilizator poate vota mai multe fotografii din fiecare categorie, în funcţie de preferinţe.

În data de 12 noiembrie de încheie perioada de votare, însă imaginile vor fi, în continuare, disponibile pe website-ul proiectului „Promovarea turistică a Zonei Ostrov-Adamclisi”, SMIS 23786.

Distracţie plăcută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *