Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov – APDT Braşov şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România lanseaza programul pilot Last minute “City Break în Braşov”, derulat prin agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România –ANATRomânia.

City Break Brasov

Programul se derulează în două etape: 01-06 mai (perioada minivacanţei de 1 mai şi Paşte) şi 10-12 mai, în primul week-end după Paştele Ortodox, de Duminica Tomii, când are loc Parada Junilor Braşoveni.

Turiştii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopţi de cazare, mic dejun inclus, în unităţi clasificate la 2, 3 şi 4 stele beneficiind totodată de vouchere care asigură accesul la atracţii culturale şi de petrecere a timpului liber în sistem “1+1 gratis” (1 persoană plăteşte bilet, 1 persoană intră gratuit).

Numărul voucherelor este proporţional cu cel al nopţilor de cazare.

Tarifele pentru 2, 3 şi 5 nopţi de cazare / camera dublă sunt următoarele:

Hotel 2*: 225 lei / 2 nopţi, 340 lei / 3 nopţi, 450 lei / 5 nopţi

Hotel 3*: 340 lei / 2 nopţi, 450 lei / 3 nopţi, 675 lei / 5 nopţi

Hotel 4*: 450 lei / 2 nopţi, 675 lei / 3 nopţi, 990 lei / 5 nopţi

Opţional, turiştii pot rezerva şi masa de Paşte din 05.05.2013, la tariful de 90 ron/persoană.

Lista unităţilor de cazare care s-au înscris până acum în program cuprinde 14 hoteluri şi pensiuni din Braşov şi 5 hoteluri din Poiana Braşov.

Lista atracţiilor culturale şi de petrecere a timpului liber:

Paradisul Acvatic – Acces două ore

Parc Aventura – Acces două ore

Închiriere Bicicletă – Două ore (Active Holidays Şi Active Travel)

Plimbare cu Telecabina pe Tâmpa

Plimbare cu Telecabina în Postăvaru

Plimbare cu Autobuzul Turistic

Vizită la Muzeul Primei Şcoli Româneşti

Vizită la Castelul Bran

Vizită la Biserica Fortificată din Prejmer

Vizită la Biserica Fortificată din Hărman

Lista cu unităţile de cazare şi atracţiile culturale şi de petrecere a timpului liber va fi actualizată zilnic pe site-ul http://www.brasovtourism.eu.

Puteţi cumpăra pachetele City Break BRASOV consultând site-ul www.anat.ro, pentru a verifica lista agenţiilor unde sunt accesibile, în fiecare judeţ, aceste pachete.

Declaraţie Christian Macedonschi, Preşedinte APDT Braşov: “În urma discuţiilor purtate în cadrul FAPT România referitor la lansarea unor pachete City Break în Bucureşti, Sibiu şi Braşov, am lansat pentru prima oară la Braşov acest gen de program. Îi aşteptăm cu drag pe turişti să (re)descopere Braşovul, să petreacă clipe de neuitat în acest oraş medieval deosebit şi împreună cu braşovenii să serbeze Paştele în mod tradiţional iar o săptămână mai târziu să revină pentru a admira Parada Junilor, unică în România şi să beneficieze de toate ofertele pentru atracţiile turistice în pachete two for one ataşate ofertei”.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (F.A.P.T.):  „Asociatia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului BRAŞOV este a doua asociaţie regională membră FAPT care oferă turiştilor ce vizitează o regiune din România – vouchere de intrare gratuită la atracţiile turistice, după modelul lansat de Asociaţia LITORAL-DELTA DUNĂRII, in anul 2007. Ne bucurăm însă să anunţăm, cu această ocazie, o premieră despre care vorbeam anul trecut, şi anume lansarea de pachete de tip City Break în România , destinate vizitării şi descoperirii oraşelor noastre turistice. Testăm în premieră acest produs turistic, la Braşov, şi intenţionăm să extindem apoi oferta la Bucureşti, Sibiu şi Constanţa. Pentru 01 Mai, invităm cât mai mulţi turişti în City Break la Braşov, prin agenţiile de turism ANAT!”

Distracţie plăcută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *