Caravana Gaudeamus 2011

Caravana GAUDEAMUS la Mamaia

Caravana GAUDEAMUS vă invită la o călătorie inedită pe o mare de cărţi!

Soarele va străluci printre pagini de carte la cea de a treia ediţie a Târgului GAUDEAMUS Mamaia, care va avea loc în perioada 11-15 august 2011, pe faleza din faţa studioului Radio Vacanţa Mamaia.

Caravana Gaudeamus 2011

Organizat de Radio România, prin echipa GAUDEAMUS, în parteneriat cu studioul territorial Radio Constanţa – Radio Vacanţa, Târgul de carte GAUDEAMUS Mamaia invită publicul la sărbătoarea cărţii şi lecturii la mare, într-o atmosferă estivală cu prezentări şi lansări de carte, întâlniri cu scriitori şi o mulţime de evenimente-surpriză!

Cărţi pentru pentru toate gusturile şi vârstele, volume de poezie şi literatură de ficţiune, memorii şi jurnale, albume de artă, cărţi de gastronomie, sport sau petrecerea timpului liber, dar şi volume din multe alte domenii, îşi aşteaptă cititorii cu preţuri de vacanţă!

Preşedinte de onoare al acestei ediţii a Târgului va fi domnul Claudiu-Iorga Palaz, prefectul judeţului Constanţa.Noutăţile şi programul Târgului de carte GAUDEAMUS Mamaia 2011 vor fi prezentate în cadrul conferinţei de presă, programată pentru miercuri, 10 august, ora 12.00, la sediul Radio Vacanţa.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc joi, 11 august 2011, ora 19.00.

Programul de vizitare: joi, 11 august – luni, 15 august: 16.00 – 23.00

Intrarea este liberă.

Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi ştire primită de la partenerii noştri Radio Vacanţa.

Vacanţă frumoasă,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *