Bâlea Lac — destinaţia experienţelor de neuitat!

Una dintre atracţiile cele mai căutate în această perioadă a anului este Complexul de Gheaţă de la Bâlea Lac, locul în care iau naştere experienţe inedite.

Tema sezonului este “Carnaval” şi această va sta la baza fiecărui eveniment organizat, dar şi la designul interior al camerelor. Cele 10 camere duble sunt dotate cu paturi matrimoniale sculptate în blocuri mari de gheaţă. Deşi temperatura din camere variază între –2 şi +2 °C, nu trebuie să văîngrijoraţi, veţi avea la dispoziţie pături groase,blănuri şi saci de dormit!

Ice-barul hotelului vă întâmpină cu o gamă diversă de băuturi…Ineditul constă însă în servirea acestor băuturi în pahare sculptate în gheaţă. În imediata vecinătate ahotelului a fost amenajat şi un Winter Park ce oferă posibilitatea practicării de schi, snowboarding, snowmobiling sau tubbing. Atenţie mare însă, cele două pârtii de schi de la Bâlea sunt naturale şi nemarcate, recomandate exclusiv schiorilor cu experienţă!

Nu vă daţi în lături nici de la o plimbare pe patinoaru lamenajat pe lacul Bâlea. 500 mp vă stau la dispoziţie pentru a vă exersa măestria în arta patinajului; nu văfie teamă, grosimea gheţii este de 1 m!

În tumultul experienţelor „pe gheaţăˮ, câteva clipe de linişte în biserica de gheaţă vor fi binevenite. Bisericuţa a fost construită după modelul unei vechi biserici din satul sibian Mălâncrav şia fost sfinţită la sfârşitul anului de un sobor de preoţi ortodocşi romano-catolici şi evanghelici.

Pentru detalii, vizitaţi www.hotelofice.ro, complexul fiind unul dintre proiectele partenerului principal al i-Tour Schi, Ciuc Premium.

ATENTIE!

De la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac se poate ajunge doar cu telecabina. Înainte de a
pleca la drum contactaţi Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu pentru a vă
asigura de condiţiile meteo favorabile şi funcţionalitatea telecabinei!
Tel: 0269/216477

Multumim pentru informatii Asociatiei Judetene de Turism Sibiu!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *