Alege Șugaș Băi, destinația potrivită în orice anotimp!

Au mai rămas câteva zile de vară și poate de concediu. Ești cu ochii pe hartă, faci planuri, cauți destinații, dar ți-e greu să te hotărăști încotro s-o iei? Ce zici de o vacanță la Șugaș Băi? Sau poate doar de o plimbare?

Fie că ai mai fost, fie că e prima dată când ajungi aici, trebuie să știi un lucru: stațiunea are mereu ceva de oferit pentru a transforma vacanța ta în cea mai frumoasă amintire a verii și nu numai. 

Cum ajungi la Șugaș Băi?

Aflată la o altitudine de 747 de metri, la numai 8 km de orașul Sfântul Gheorghe, stațiunea Şugaş Băi este o destinație turistică potrivită pentru toate anotimpurile. Parcul de aventură, centrul de tratament, terenul de minigolf, peretele de escaladă sunt ofertele pentru sezonul cald, iar iarna, cele două pârtii de schi cu telescaun şi nocturnă, la care se adaugă, desigur, centrul de tratament, sunt ingredientele ce-ți vor transforma vacanța într-una de vis.    

Pentru a ajunge la Șugaș Băi, îți recomandăm o cale mai interesantă și mai atractivă: trenulețul turistic Sepsi Tour. Acesta pornește din Piața Calvin din Sfântu Gheorghe, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 11, 13 și 15, întoarcerea fiind la orele 12, 14 și 16, tot în aceleași zile. 

După ce ajungi la Șugaș Băi… e obligatoriu să rămâi o vreme. Cât timp? Depinde doar de tine.

După o călătorie cu trenulețul, ce-ai zice de o binemeritată relaxare la Șugaș SPA sau la centrul de tratament Șugaș Băi? 

Șugaș Spa te aşteaptă în mijlocul naturii, unde te poți bucura de adevărate momente de relaxare, alegând să petreci timp în saună, la o baie cu aburi, în bazinul cu apă caldă sau rece sau făcând mişcare în sala de fitness. Iar dacă vei dori să ajungi aici în interes de serviciu, află că locul este ideal şi pentru întâlniri de afaceri sau teambuildinguri până la 30 de persoane, însă pentru aceasta este nevoie de rezervare prealabilă. 

Dacă optezi pentru a petrece timpul la centrul de tratament din stațiunea Șugaș Băi, trebuie să știi că pachetul de tratament include următoarele servicii: hidromasaj cu apă minerală, saună și masaj cu pietre de jad. 

Tratamentele se fac pe bază de programare la numărul de telefon: 0731-085.476. 

Și după atâta relaxare, ar merge și puțină aventură, nu-i așa?

Dacă ești o persoană activă, dornică să îmbini relaxarea cu distracția și aventura, atunci te invităm să încerci Parcul de aventură Șugaș Băi! Acesta conține 10 elemente cu diferite nivele de dificultate și poate fi parcurs și de către copii cu vârsta de peste 6 ani, aceștia fiind ajutați și ghidați de către o echipă de profesioniști. În plus, pe lângă parcul de aventură, cei doritori se pot aventura și pe peretele de escaladă, pe terenul de minigolf și, nu în ultimul rând, pe terenul de tenis al stațiunii. După atâta mișcare, este nevoie să te hidratezi și răcorești. De aceea, pentru reîmprospătare îți recomandăm să încerci apa minerală de la izvoare și, mai mult decât atât, să te bucuri de efectele benefice ale mofetei din zonă.

Și după ce ai petrecut o zi plină de evenimente, odihna e mai mult decât necesară. Astfel, te poți caza într-o locație superbă, la Pensiunea Görgő, care funcționează din ianuarie 2007, cu patru camere și două apartamente. Un loc minunat care se remarcă prin împrejurimile superbe, aerul curat, liniștea zonei și posibilitățile de relaxare. Tot aici, la cerere, există și oportunități de drumeție, și chiar și de călărit, mulțumită unei colaborări cu un centru ecvestru din Arcuș. Și evident, și aici există posibilități de relaxare și nu oricum, ci  în jacuzzi-ul pensiunii.  Ziua se încheie cu o saună bună, și desigur, cu o masă gustoasă. 

Profită de zilele de concediu rămase sau de weekenduri și dă o fugă până la Șugaș Băi! Te vei întoarce plin de energie și pregătit să-ți reiei activitatea de zi cu zi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *