AEROMANIA, sambata 19 iulie, pe Aeroportul Tuzla

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum. Intre orele 16:oo – 20:oo spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca si „hangar party” va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

Echipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau World Elite Aerobatic Formula, pregateste cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral. Combinand un airshow de exceptie, un festival de muzica si un targ, Aeroportul Tuzla vine, din nou, cu o propunere neobisnuita pentru a petrece o dupa-amiaza reusita la mare.

Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca se pricepe si la muzica si la aviatie. Il vor acompania, cu prietenie, Taxi, Vita de Vie si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, incadrata de masini de epoca. In spatele lor, pilotii, parasutistii si planoristii vor lupta si ei pentru aplauzele celor prezenti!

Publicul poate cocheta cu aviatia – sau, cel putin, cu aviation fashion – la standul Pilotshop, sau facand zboruri de agrement – incepand cu orele 16.30 sau chiar salturi cu parasuta in tandem (orele 17.oo – 18.oo).

Daca va place spectacolul de acrobatie si va ganditi si la o scoala de pilotaj – o trecere cu AN2-ul care stropeste cu apa ne va asigura ca deciziile nu au fost luate „la cald”. „Dusul rece” va pregati momentul „Air Bandits” si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (dupa ora 19.45) cu efecte pirotehnice in aer (artificii pe aripile avioanelor) si „bombe” la sol!

Intrarea publicului este, si de data aceasta, libera si incurajata de autobuzele RATC, care vor aduce pe cei care vor sa partucipe pe 19 iulie din Constanta (plecarea se face de la Gară la orele 15:30 – primul autobuz si 16:30 – al doilea autobuz), gratuit pana la aeroport, de unde intoarcerea este la orele 20:30 si 21:30.

Regional Air Services a pregatit atractii pentru toate varstele si pentru toate preocuparile: standuri de aviatie, masini de epoca, motociclete, degustari de vinuri, ciocolata, inghetata si spatiu de joaca pentru copii – care vor putea ramane sub monitorizarea atenta si amuzanta a clovnului de la Oratoriu Don Bosco Constanta.

Vor participa la Aeromania: Retromobil – pentru ca masinile de epoca sunt la fel de elegante ca si avioanele, Asociatia Motociclistilor din Romania, cei care iubesc motoarele, viteza si indrazneala, John Balon, pentru ca nu putea lipsi un balon cu aer cald si Asociatia Litoral – pentru ca evenimentul este dedicat si turistilor si pentru ca si Asociatia are planuri mari pentru a face litoralul romanesc mai atragator, AOPA – pentru ca si ei fac eforturi pentru a sustine aviatia generala, RATC, RATB, Romanian Spotters si Photoavia.

Evenimentul AEROMANIA 2014 este sprijinit de oameni deosebiti, care cred ca o Romanie mai frumoasa este una in care se aplauda performanta si bunul gust: Ciuc, Astra – Asigurare Reasigurare, Suzuki, Alka, Monson, Ostrovit, Alcovin Macin, Betty Ice.

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *