Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 20, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

REVOLUȚIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party – 19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort – Vidra Voineasa

REVOLUȚIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party – 19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort – Vidra Voineasa
i-Tour
  • On January 16, 2014
  • http://www.i-tour.ro

Weekendul acesta, pe 18  şi 19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil TRANSALPINA SKI RESORT – Vidra Voineasa va avea loc evenimentul „REVOLUȚIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party“ eveniment desfasurat in colaborare cu Discovering Transylvania prin proiectul intitulat – România, drumuri cu poveste.

Proiectul Discovering Transylvania își propune promovarea frumuseților României, a tradițiilor și a legendelor. Echipa Discovering Transylvania și invitații săi vor parcurge un traseu bine definit și documentat, în fiecare zi de traseu este însoțită de o poveste și personaje din zonele prin care vor trece. Modul de deplasare este cu mașini 4×4 și motociclete enduro. Cea mai mare parte din trasee este non asfalt, prin păduri, drumuri forestiere, dealuri și poteci de munte. Vor fi promovate sporturile extreme (snowboard, ski, offroad, enduro, parapantă, etc.). Fiecare loc vizitat va fi prezentat cu legenda lui, cu prezentul pe care il trăiește personajul locului, cu sălbăticia stăpănă pe tehnologie, cu potențialul turistic, etc.

Pentru că Ski Resort Transalpina reprezintă un etalon pentru România, în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă, atât prin calitatea pârtiilor, a zăpezii, a instalaţiilor moderne, cât mai ales prin frumuseţea naturală a peisajului, acest loc a fost ales special pentru finalul expediţiei.

Iată şi harta pâtiilor de schi de la Ski Resort Transalpina, realizată în cadrul proiectului i-Tour Schi, pentru sezonul 2013-2014.

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Turiştii care vor alege să petreacă acest weekend la Ski Resort Transalpina vor beneficia de preţuri promoţionale la achiziţia Ski-Pass-ului: 60 le/zi pentru adulti, respectiv 30 lei/zi – pentru copii. Atmosfera va fi intreţinuta cu sprijinul Big FM şi Astronaut Kru, cei care pregătesc un Extreme Party, condimentat cu diverse concursuri distractive şi premii surpriză la Apres Ski-ul situat la baza intermediară a pârtiei.

Vă mai informăm că pârtia de sub telegondolă este în perfectă stare de funcționare, acoperită de un strat consistent de zăpada artificială.

www.trans-alpina.ro

Distracţie plăcută,

Echipa i-Tour

Submit a Comment